معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۲/۷
1398/02/23
قنادي ها زير ذره بين بازرسان بهداشت محيط
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ، مهندس بهمن بنائي مدير گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشتي از اجراي بازرسي همزمان با آغازماه مبارك رمضان  خبر داد.
وي گفت:به منظور نظارت بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي ، اماكن عمومي و بين راهي و همچنين پيشگيري از انتقال بيماريهاي منتقله از راه آب و غذا ، اكيپ بازرسي  با حضور فعال 187 بازرس بهداشت محيط وكار در قالب 18 اكيپ وزارتي به صورت ثابت و سيار در ساعات اداري و غير اداري و روزهاي تعطيل  تشكيل و بر اين اماكن نظارت خواهند كرد.
وي ادامه داد: اين بازرسي تا پايان ماه مبارك رمضان ادامه خوهد داشت و هم استاني هاي عزيز در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهدشاتي با سامانه 190 تماس حاصل فرمايند تا بازرسين ما در اسرع وقت به موضوع رسيدگي نمايند.
به همين منظور مانور سلامت رمضان با حضور بازرسين سلامت محيط و كار در بيست و دومين روزاز ارديبهشت ماه سال جاري با مراجعه و بازرسي از تعدادي از كارگاههاي تهيه شيريني هاي ماه مبارك رمضان (زولبيا و باميه ) صورت گرفت.
بنائي در ادامه گفت: زولبيا و باميه تازه داراي بافت شفاف و يكدست مي باشد و بايد در يخچال نگهداري شود. 
تعداد بازدید:
36
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد، ميدان انقلاب، معاونت بهداشتي
كدپستي :         تلفن :32224591-038
دور نگار:32224492-038
behdasht@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/02/07
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal