۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
1397/10/05 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/45CCCC.jpg
جلسه بهبود تغذيه در جامعه زنان روستايي و عشايري برگزارشد
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ؛ سيد راشد جزايري معاون بهداشتي از برگزاري جلسه بهبود تغذيه در جامعه زنان روستايي و عشايري خبر داد.
وي گفت : اين جلسه با حضور دكتر عزتيان مسئول دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارتخانه متبوع ، مديران سازمان جهاد كشاورزي استان و كارشناسان مرتبط با برنامه  ، معاون اجرائي معاونت بهداشتي ، سرپرست مركز بهداشت شهرستان شهركرد ، سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان اردل به همراه كارشناس تغذيه و كارشناس مسئول تغذيه استان در پنجمين روزاز دي ماه سال جاري درسالن جلسات معاونت بهداشتي برگزارشد.
وي ادامه داد: اين جلسه با هدف اجرائي نمودن تفاهم نامه بهبود تغذيه جامعه با مشاركت زنان روستايي و عشايري استان برگزارگرديد ؛ اين تفاهم نامه به مدت 5 سال قابليت اجرائي دارد و مقرر شد در شهرستان هاي  شهركرد واردل در مرحله اول و در مراحل بعدي در كل استان به اجرا گذاشته شود.در اين برنامه آموزش اصول صحيح تغذيه و همچنين توانمند سازي زنان روستايي در خصوص توليدات كشاورزي با همكاري دو سازمان آموزش داده مي شود.