معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۳۹۸/۶/۲۹
1398/05/09
الگوي مصرف مواد غذايي و وضعيت تغذيه اي خانوار و فرد بررسي مي شود

 

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ؛ مهندس سيد راشد جزايري از برگزاري جلسه آموزش پرسشگران طرح بررسي الگوي مصرف مواد غذائي (مرحله دوم)  و رفع اشكال با همكاري اسائيد محترم انستيتو تحقيقات تغذيه كشورخبر داد.

معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت استان گفت: اين جلسه با حضور كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتي و كارشناسان تغذيه شبكه هاي تابعه در نهمين روزاز مرداد ماه سال جاري در سالن جلسات معاونت بهداشتي تشكيل شد.

وي گفت :  با توجه به اجراي مرحله دوم طرح كشوري بررسي الگوي مصرف مواد غذايي و وضعيت تغذيه اي خانواده و فرد در كشور از نيمه دوم تيرماه سال جاري و پيرو تماس تلفني كارشناس محترم دفتر بهبود تغذيه جامعه و مورخ 31/4/98 مديركل محترم دفتر بهبود تغذيه جامعه مبني بر برگزاري جلسه ، جلسه مذكور به صورت ويدئو كنفرانس با دفتر بهبود تغذيه وزارت متبوع برگزار گرديد

 

تعداد بازدید:
8
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد، ميدان انقلاب، معاونت بهداشتي
كدپستي :         تلفن :32224591-038
دور نگار:32224492-038
behdasht@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1398/06/28
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal