معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۳/۱/۱۰
1395/02/11
اولين همايش سالروز جهاني ايمني و بهداشت كار در چهارمحال و بختياري برگزار شد

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ؛ شهريار روحي افزود: اين همايش با حضور 70 كارشناس بهداشت حرفه اي شاغل در حوزه معاونت بهداشتي و بخش هاي خصوصي و سازمان ها و ارگان هاي استان در هشتمين روز از ارديبهشت ماه جاري در سالن اجتماعات مجتمع رحمتيه برگزار شد.

به  گفته وي، در اين همايش يكروزه با تاكيد بر شعار روز جهاني ايمني و بهداشت كار "استرس در محبط كار چالش جمعي" ضمن پرداختن به انواع مخاطرات و استرس هاي شغلي ،‌ راهكارهاي علمي تشخيص و پيشگيري از آنها ارائه  مي گردد.

وي، تجليل از 13 كارشناس بهداشت حرفه اي شاغل در حوزه معاونت بهداشتي،‌ صنايع و ارگانهاي دولتي و خصوصي را از ديگر برنامه هاي اين همايش عنوان كرد و افزود: بررسي سيماي بهداشت حرفه اي استان و پرداختن به جايگاه بهداشت حرفه اي و ايمني در برنامه هاي توسعه اي از ديگر محورهاي اين همايش است.

روحي، ‌همچنين از برگزاري نمايشگاه جنبي و حضور شركت ها و كارخانجات و نمايش وسايل ايمني و حفاظت فردي در محيط كار خبر داد و افزود: كارشناسان با بازديد از اين نمايشگاه از تجربيات كارخانجات در ارائه وسايل ايمني به كارگران و تجهيزات تخصصي جهت اندازه گيري و سنجش ميزان عوامل خطر در محيط كار آشنا مي شوند.

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني چهارمحال و بختياري نيز در حاشيه اين همايش، از فعاليت نه هزار و 390 كارگاه در سطح اين استان خبر داد و افزود: از اين تعداد تا كنون هفت هزار و 842 مورد تحت پوشش خدمات نظارتي و معاينات كارشناسي معاونت بهداشتي قرار گرفته اند.

دكتر عبدالمجيد فدايي افزود: حدود 45 هزار و 687 شاغل در بخش هاي مختلف در استان وجود دارد كه قريب به 50 درصد آنان در سال گذشته در مراكز بهداشت كار،‌خانه هاي بهداشت كارگري و ‌ايستگاه هاي بهگر مورد معاينات شغلي قرار گرفته اند.

به گفته وي، كمر درد ، كاهش شنوايي ،‌ بيماري هاي تنفسي و ريوي و ساير اختلالات اسكلتي عضلاني به ترتيب عمده ترين بيماري هاي شغلي در چهارمحال و بختياري را شامل مي شوند .

وي،‌ عدم رعايت اصول ايمني و ارائه آموزش هاي لازم و كافي به كارفرمايان،‌ كارگران و استاندارد نبودن محيط هاي شغلي را از عمده ترين علل بروز بيماري هاي شغلي عنوان كرد و افزود: براي كاهش بار بيماري هاي شغلي شرايط كار بايد مطابق وضعيت انسان به مناسبت ترين حالت تغيير پيدا كند.

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي چهارمحال و بختياري گفت:‌ افزايش همكاري هاي بين بخشي ،‌ استفاده از ظرفيت بخش خصوصي، برگزاري برنامه هاي آموزشي ويژه كارشناسان بهداشت محيط ،‌كارفرمايان و كارگران و ساختارمند كردن تشكيلات بهداشت حرفه اي از برنامه هاي حوزه معاونت بهداشتي در راستاي كاهش استرس و بيماري هاي شغلي در استان مي باشد.

تعداد بازدید:
81
نویسنده:
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : شهركرد، ميدان انقلاب، معاونت بهداشتي
كدپستي :         تلفن :32224591-038
دور نگار:32224492-038
behdasht@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1403/01/10
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal