۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
1394/04/16
/Dorsapax/Data/Sub_19/File/88888888888888.jpg
چهل و يكمين جلسه كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان در استانداري تشكيل شد
رئيس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني استان با بيان اينكه كارگروه سلامت و امنيت غذايي هر يك يا دو ماه يكبار با حضور نمايندگان دستگاههاي متولي سلامت تشكيل جلسه و به بررسي مسائل بهداشتي و اتخاذ تصميم براي رفع مشكلات اين حوزه مي پردازد افزود: امروز چهل و يكمين جلسه اين كارگروه برگزار شد.
دكتر مرتضي هاشمزاده ،بررسي مشكلات تامين آب عشاير و برخي از مناطق روستايي كه از آب با كيفيت مطلوب برخوردار نيستند ، اتخاذ تصميم در خصوص ساماندهي وضعيت كشتارگاههاي دام در استان،عدم استفاده از آب فاضلاب جهت آبياري محصولات كشاورزي، محدود نمودن عرضه و تبليغات كالاهاي آسيب رسان را از مهمترين موارد بررسي شده در اين جلسه عنوان نمود.
به گفته وي، با توجه به وضعيت نامناسب آبرساني به برخي مناطق عشايري و روستايي در اين جلسه مقرر گرديد شركت آب و فاضلاب روستايي طرح جامع اي جهت بهبود اين وضعيت و سالم سازي و بهسازي چشمهها در مدت مقرر ارائه نمايد.
دكتر هاشمزاده افزود: كشتار دام در برخي از روستاها بويژه كاج و بارده ، كوهرنگ و سودجان با توجه به حجم عرضه و تقاضا گوشت قرمز نيازمند بررسي است كه در اين جلسه با در نظر گرفتن مسائل اجتماعي و فرهنگي احداث كشتارگاههاي كوچك و توسعه آنها در آينده پيشنهاداتي از سوي اعضا مطرح گرديد.
وي همچنين، از منع كليه توليد كنندگان محصولات كشاورزي براي استفاده از فاضلاب خام انساني جهت آبياري محصولات خبر داد و اظهار داشت: طغيان بيماريهاي واگير بر ضرورت توجه به اين امر مي افزايد.
وي، در ادامه بر ضرورت اصلاح سبك زندگي و بهرهمندي افراد از رژيم غذايي سالم تاكيد كرد و بيان داشت: بايد تبليغات كالاهاي آسيب رسان از طريق صدا و سيما محدود شود.
تعداد بازدید:
62
Powered by
Dorsa
Portal