۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
1398/02/23 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/86532.jpg
قنادي ها زير ذره بين بازرسان بهداشت محيط
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ، مهندس بهمن بنائي مدير گروه سلامت محيط و كار معاونت بهداشتي از اجراي بازرسي همزمان با آغازماه مبارك رمضان  خبر داد.
وي گفت:به منظور نظارت بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي ، اماكن عمومي و بين راهي و همچنين پيشگيري از انتقال بيماريهاي منتقله از راه آب و غذا ، اكيپ بازرسي  با حضور فعال 187 بازرس بهداشت محيط وكار در قالب 18 اكيپ وزارتي به صورت ثابت و سيار در ساعات اداري و غير اداري و روزهاي تعطيل  تشكيل و بر اين اماكن نظارت خواهند كرد.
وي ادامه داد: اين بازرسي تا پايان ماه مبارك رمضان ادامه خوهد داشت و هم استاني هاي عزيز در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهدشاتي با سامانه 190 تماس حاصل فرمايند تا بازرسين ما در اسرع وقت به موضوع رسيدگي نمايند.
به همين منظور مانور سلامت رمضان با حضور بازرسين سلامت محيط و كار در بيست و دومين روزاز ارديبهشت ماه سال جاري با مراجعه و بازرسي از تعدادي از كارگاههاي تهيه شيريني هاي ماه مبارك رمضان (زولبيا و باميه ) صورت گرفت.
بنائي در ادامه گفت: زولبيا و باميه تازه داراي بافت شفاف و يكدست مي باشد و بايد در يخچال نگهداري شود. 
تعداد بازدید: 34
Powered by DorsaPortal