۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
1395/10/18 /Dorsapax/Data/Sub_19/File/IMG_2933.JPG
كارگاه آموزشي آشنايي با پديكلوزيس ، آنفلوانزا و بيماريهاي منتقله از اب و غذا برگزار شد

به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي ؛ دكتر محسن آذري پورمديرگروه پيشگيري ومبارزه با بيماريها معاونت بهداشتي گفت : درراستاي تفاهم نامه،همكاري سازمان بهزيستي كشور ومعاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشكي درخصوص آموزش بيماريهاي واگير مانند بيماريهاي منتقله ازآب وغذا، آنفلوانزا، پديكلوزيس با هدف افزايش سطح آگاهي ومهارت مراقبين سلامت مدارس ، مربيان ،مسئولين فني وكارشناسان مهدهاي كودك ،مراكزشبه خانواده ،مراكز آسيب هاي اجتماعي ومراكز توانبخشي يا نگهداري معلولين ، سازمان بهزيستي استان چهار محال وبختياري ومعاونت بهداشتي اقدام به برگزاري كارگاه آموزشي در تاريخهاي هشتم ، نهم و دهم دي ماه سال جاري با حضور  200نفرمدعو از 9 شهرستان  استان شامل شهركرد/ بروجن/ اردل / كيار/ فارسان/  كوهرنگ/ لردگان / بن/ سامان در كانون فكري كودكان  ونوجوانان واقع درچهارراه طالقاني شهركرد نمودند.

وي اظهار داشت : مدرسين اين كارگاه دكتر سبكتكين متخصص پوست ومو ، عباسعلي عسگري كارشناس پيشگيري ومبارزه با بيماريها ، دكتر نرگس عسگري پزشك عمومي وزهرا پرمر كارشناس برنامه مركز بهداشت استان بودند كه مدرسين در اين كارگاه در مورد شپش وآلودگي با آن ،ويژگيهاي شپش،محل زندگي شپش،انواع شپش،علائم ،راههاي انتقال،راههاي پيشگيري،راههاي درمان ، بيماري آنفلوانزا وعلايم آن، نحوه انتقال وانتشار آنفلوانزا ،گروه هاي در معرض خطر بيماري انفلوانزا ، راه هاي پيشگيري از انتقال و انتشار بيماري ،درمان ،تفاوت انفلوانزا وسرماخوردگي ،واكسن ، موارد منع دريافت واكسن آنفلوانزا  ، بيماريهاي منتقله از آب وغذا :وبا،،شيگلوز،تيفوئيد،بوتوليسم،سلامت آب وغذا،نحوه سالم سازي سبزيجات،رعايت بهداشت فردي،استانداردهاي نگهداري مواد غذايي ، اصول نگهداري مواد غذايي درمراكزعرضه آموزشهاي لازم را ارائه دادند.

تعداد بازدید: 57
Powered by DorsaPortal