English
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
معاونت بهداشتی
 
10 – 16 مردادماه هفته جهاني تغذيه با شير مادر گرامي باد.
سخن روز:
آیین نامه مقررات بهداشتی

(از آيين نامه ها)در اجراى ماده (13) قانون مواد خوردنى، آشاميدنى و آرايشى و بهداشتى - مصوب تير ماه 1346 - اين آيين‏نامه شامل چهل و چهار ماده و يازده تبصره تصويب گرديد:
فصل اول
(از آيين نامه ها) بهداشت فردى
ماده 1
(از آيين نامه ها) كليه كارگران و اشخاصى كه در اماكن عمومى و مراكز تهيه، توزيع، نگهدارى و فروشى مواد غذايى انجام وظيفه مى‏نمايند موظفند كه كارت معاينه پزشكى در محل كار خود داشته باشند. تبصره 1- كارفرمايان موظف هستند كه قبل از استخدام اشخاص كارت معاينه پزشكى آنان را مطالبه و در محل كسب نگهدارى نمايند. تبصره 2- كارت معاينه پزشكى منحصراً از طرف ادارات بهدارى هر محل صادر خواهد شد. نوع و مدت اعتبار كارت را كه از يك سال تجاوز نخواهد كرد وزارت بهدارى تعيين خواهد نمود.
ماده 2
(از آيين نامه ها) كارگران موظفند رعايت كامل بهداشت فردى مربوط به نظافت را نموده و به دستورهايى كه از طرف دستگاه‏هاى مسئول وزارت بهدارى داده مى‏شود عمل نمايند.
ماده 3
(از آيين نامه ها) اشخاصى كه در محل پخت يا آشپزخانه كار مى‏كنند بايد ملبس به كلاه و ... روپوش سفيد باشند و روپوش ساير اشخاص مصرح در ماده 1 بايد به رنگ روشن و تميز باشد.
ماده 4
(از آيين نامه ها) صاحبان و متصديان اماكن مشمول اين آيين‏نامه موظفند جايگاه مناسبى به منظور حفظ لباس كارگران خود تهيه نمايند.
ماده 5
(از آيين نامه ها) هر كارگر موظف به داشتن حوله و صابون تميز اختصاصى مى‏باشد.
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
width=6
width=8
بازدیدکنندگان امروز 2 تعداد بازدیدکنندگان دیروز 31 کل بازدیدکنندگان 208531 کاربران بر خط 0 کاربران لاگین بر خط 0
Powered by DorsaPortal